Welcome, Guest! Login | Register
QUOTE option broke?
Info
Report
246 Posts

Is it just me, but when i click on the "Quote" option then "Reply" the quote isn't pasted into the message or even copied ...

Hmmm , it seems now it's a click issue, if i click too fast it doesn't work, literally have to click and hold the quote button for a second or two to get it to work ??!!
Created on: 9 months ago
Edited on: 9 months ago
Info
Report
101 Posts

Quote from: TinSoldier

Is it just me, but when i click on the "Quote" option then "Reply" the quote isn't pasted into the message or even copied ...

Hmmm , it seems now it's a click issue, if i click too fast it doesn't work, literally have to click and hold the quote button for a second or two to get it to work ??!!


Seems to be a delay when you click the button, I had to wait ~10 seconds for the quote text to appear in the textbox
Created on: 9 months ago
Info
Report
246 Posts

Quote from: ninkeo

Quote from: TinSoldier

Is it just me, but when i click on the "Quote" option then "Reply" the quote isn't pasted into the message or even copied ...

Hmmm , it seems now it's a click issue, if i click too fast it doesn't work, literally have to click and hold the quote button for a second or two to get it to work ??!!


Seems to be a delay when you click the button, I had to wait ~10 seconds for the quote text to appear in the textbox


I'm suspecting it's the website ad's, they i think are slow to load and maybe causing the forum to be laggy.. IMO
Created on: 9 months ago
Info
Report
101 Posts

Could be that... or just that the script takes a long time to execute?

Also, @powersupersport in firefox, they block the ads by default using the built-in tracking protection. AFAIK there's no way of disabling it in the newest version of it.
Created on: 9 months ago
Info
Report
213 Posts

@tinsoldier, ads can't be the problem for slowdown as they are async. What could potentially be the problem with quoting is when you try to quote someone from another page. I forgot to fix this glitch, but will try to fix it in the next patch.
Created on: 9 months ago
Edited on: 9 months ago
Info
Report
101 Posts

Just tried it then and it happens on the same page here
Created on: 9 months ago
Info
Report
0 Posts

Quote from: ninkeo

Could be that... or just that the script takes a long time to execute?

Also, @powersupersport in firefox, they block the ads by default using the built-in tracking protection. AFAIK there's no way of disabling it in the newest version of it.


try these methods, they should work.
Created on: 9 months ago
Info
Report
101 Posts

Cheers gamedev, its showing ads as it should now after setting that
Created on: 9 months ago
Reply
Preview
Post
Or use the advanced reply form here...
Sponsored